Follow Me @Charmedka

03.05.18

Měsíční chvástačka - Duben 2018

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

V dubnu jsem vůbec neutrácela, myslím za knihy, to ale neznamená, že mi nějaká ta nová knížečka neobohatila knihovnu. Mám tu rovnou čtyři kousky a já doufám, že se k nim co nejdříve dostanu. Čtení teď u mě trochu vázne, ale snad se konečně zas rozečtu.

Darované knihy

V dubnu jsem slavila narozeniny a s kamarádkou moc dobře víme, že nejvděčnější dárek je kniha. Jelikož se navíc o knihách bavíme, sledujeme se vzájemně na sociálních sítích, tak víme, co která z nás chce a tak si ke všemu vždy nějakou tu knížku dáme. Dostala jsem jako dárek moji milovanou Cecelii Ahern. Sběratel skleněnek sice nemá kdovíjaké hodnocení, ale na knihu se fakt těším. A na novinku z nakladatelství Yoli také, vypadá zajímavě.

Jedna želva za druhou je úplná novinka od Johna Greena. Sice se jedná o reading copy, ale knihu dostal kamarád, který ovšem fanoušek Greena není, takže mi věnoval ještě zabalenou knížku, z čehož fakt mám radost.

Recenzní výtisky

Za duben tu mám jeden recenzní a to retelling s názvem Na lovu. Na knihu jsem se neskutečně těšila, jelikož miluji pohádky a navíc ta nádherná obálka. Knihu již mám přečtenou a příští týden bude nasdílena recenze. Za recenzní výtisk strašně moc děkuji knihcentrum.cz.

Znáte některou knihu?
Co obohatilo Vaši knihovnu?

5 komentářů:

  1. Na lovu mám a stala se z toho pro mě průměrná odpočinková kniha...

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné kousky :) Na lovu mi taky přišla a líbila se mi :) Přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Slyšela jsem, že od Greena tohle moc lidí už nebavilo (nebo moc slyšela jsem asi pár lidí jak to někam psalo nebo mluvilo, že to už není moc dobrý jako byli třeba jeho předchozí díly). Já sama od Greena jsem četla jenom Papírová města a Hvězdy nám nepřály. O Skoro úplném seznamu nejhorších nočních můr jsem už slyšela ale vůbec nemám představu jaké to je, ale vypadá to moc zajímavě.

    OdpovědětVymazat